anglèscatalàespanyolfrancès
Cal Miger - Registre turisme PL-00641
Baronia Rialb - La Noguera (Lleida)
 Tel. 648 59 50 13
info@casaruralmiger.com
Could not write Counter fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG file

Esports

Baixar el riu Segre amb barca o fent ráfting, practicar l'escalada en alguna de les escarpades parets de la Baronia de Rialb o fer un descens a l'immillorable escenari del Forat del Buli, són solament algunes de les propostes més interessants que es poden fer o bé per compte propi, o a través d'alguna empresa d'aventures.

 • Pesca
  El riu Rialb és un lloc molt adequat per la pesca de la truita, truita de repoblació a la part baixa del riu i truita del país a la part alta que podem considerar de gran importància ja que està en règim de sense mort i que ajuda a la conservació de la truita autòctona.
  El tram que va de Tiurana fins al canal d'Urgell és el més apreciat pels amants de la pesca; la qualitat de l'aigua ofereix sempre un caudal regular.

 • Piragüisme
  Les aigües del riu ofereixen la garantia d'un cabal d'aigua estable. El poble de Ponts, a pocs quilòmetres de la casa de Cal Miger, té actualment un Club Federat que ensenya la pràctica del piragüisme a totes les edats i nivells.

 • Motociclisme
  El motociclisme de muntanya és, actualment, un dels esports més practicats en aquestes terres. Els visitants poden fer de mers espectadors o bé practicar ells mateixos les seves habilitats amb les motos. En el circuit del "Bosquet" s'organitzen diverses proves al llarg del calendari d'aquest esport a nivell professional. A més, cada any té lloc el "Enduro del Segre", una veritable prova de foc per als pilots que participen al campionat d'Espanya.

 • BTT
  Als voltants de Cal Miger hi ha diversos itineraris possibles per a realitzar amb bicicleta de muntanya. Excursions de mig dia o d'un dia sencer permeten conèixer a fons la zona; i altres possibilitats que ofereix el relleu del terreny són recorreguts més suaus o durs.

Baixar el riu Segre amb barca o fent ráfting, practicar l'escalada en alguna de les escarpades parets de la Baronia de Rialb o fer un descens a l'immillorable escenari del Forat del Buli, són solament algunes de les propostes més interessants que es poden fer des de Cal Miger.