anglèscatalàespanyolfrancès
Cal Miger - Registre turisme PL-00641
Baronia Rialb - La Noguera (Lleida)
 Tel. 648 59 50 13
info@casaruralmiger.com
Could not write Counter fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG fileCould not write to LOG file

Com arribar

Els recomanem que per accedir a la població primer vagin fins a Ponts, des d’allà hauran d’agafar la carretera C-14 direcció Andorra. Just després de l’encreuament que du a Solsona es troba a mà esquerra un desviament on posa Nuncarga i La Clua.

Han d’agafar aquesta carretera, creuaran un pont sobre el Riu Segre amb unes baranes de color blau. Just a uns 200 m. es troba una intersecció de dues carreteres sensesenyalitzar, doncs vostès han d’agafar la de l’esquerra i continuar tot recte uns 8-9 km fins arribar a un altre encreuament, on llavors si que trobaran una senyal que posa Vilaplana.

I ja de seguida arribaran al poble de Vilaplana, es el primer que es troba.

Com trobar la casa: Just abans d'arribar al poble de Vilaplana, hi ha un caminet, a mà dreta, que voreja el poble. Resseguint aquesta senda durant uns pocs metres, i després de girar a l'esquerra per entrar dins del poble, es trobarànamb Cal Miger, ja que és la primera casa que s'alça a mà esquerra. 


Cal Miger és una casa rural al la Noguera situada al poble de Baronia de Rialb.   

Casa rural la Noguera, Casa rural a la Noguera, cases rurals la Noguera, turisme rural la Noguera, agroturisme la Noguera, ecoturisme a la Noguera.